El Maset del Vilosell

ACTIVITATS

L’estratègica ubicació del Vilosell fa d’aquest municipi un fantàstic punt de partida per fer diferents activitats per diversos indrets de les comarques lleidatanes de les Garrigues i l’Urgell, i les tarragonines de la Conca de Barberà i el Priorat. Collir bolets, bicicleta de muntanya BTT, espeleologia, golf, muntanyisme, multiaventura, paintball, rutes gastronòmiques, senderisme, trekking o enoturisme en són una bona mostra. Us en destaquem unes quantes:

La Ruta del cister

foto

Us porta a visitar tres monestirs importantíssims a la història del territori: Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges. L’art i la cultura us guiaran per aquesta ruta. dfadfdfdsf

cotxe LLEGIR MÉS

La Ruta de l’oli

foto

És un itinerari per les poblacions productores i venedores d’oli de la comarca de les Garrigues -on podeu trobar cooperatives i molins d’oli- i fer visites culturals per les diverses localitats de la comarca.

cotxe LLEGIR MÉS

La Ruta del vi

foto

Està pensada per tots aquells que es pensen que a les Garrigues tan sols hi ha oli. Justament, el Vilosell i el poble veí de la Pobla de Cérvoles són coneguts per la seva producció vitivinícola.

cotxe LLEGIR MÉS

La Ruta de les cabanes de volta

foto

Us portarà pels diversos municipis que tenen aquest tipus de construccions peculiars i típiques de la zona.

cotxe LLEGIR MÉS

El Mirador, centre de descoberta

foto

El Mirador, Centre de Descoberta de les Garrigues. Aquest Centre pretén portar el visitant a fer un viatge per la comarca i mostrar-li els llocs d´interès que pot visitar.

cotxe LLEGIR MÉS

La fortalesa dels Vilars d’Arbeca

foto

La fortalesa dels Vilars d´Arbeca constitueix un conjunt arqueològic excepcional, especialment per les seves defenses, la muralla torrejada i el fossat, únic en el panorama peninsular i europeu.

cotxe bici caminan LLEGIR MÉS
CALENDARI I RESERVES ON-LINE